• Nedavno
Apple iPad Mini Wi-Fi 256GB - Starlight

Apple iPad Mini Wi-Fi 256GB - Starlight

Buyers rating:
KM 2.67

Količina robe

Mega moć. Mini veličine. i Pad Mini. MINI je upravo postao moćno. i Pad Mini. Male veličine. Velika sposobnost. i Pad Mini. Neverovatno moćan. Jedinstveno mini. i Pad Mini. Sadrži sav zaslon dizajn sa 8,3-inčnim tečnim mrežnim ekranom. Snažni A15 bionički čip sa neuronskim motorom. Ultra široka prednja kamera od 12 mp sa središnjom pozornicom. USB-C povezivanje. Ultrafast 5g. Preuzmite beleške, označite dokumente ili snimite svoje najveće ideje sa olovkom za jabuku (2. generacija) koja se magnetski i troškovi bežično pričvršćuje. Zapanjujuća 8,3-inčna tečna mreža za retine1 sa istinskim tonom i širokom bojom. A15 bionski čip sa neuronskim motorom. 12 MP široka leđa zadnja kamera sa istinskim tonom bljeskalicom. 12 MP ultra široka prednja kamera sa središnjom pozornicom. Dodirnite ID za sigurnu provjeru autentičnosti i plata Apple-a. Ostanite povezani sa ultrafast Wi-Fi 6. USB-C priključak za punjenje i dodatnu opremu. Idite daleko sa cjelodnevnom većem licu baterije2. Ipados 16 čini vaš i Pad još sposobniji sa snažnom novom značajkama produktivnosti i suradnje. Radi sa olovkom za jabuke (druga generacija). Pravna : Pribor prodat zasebno i podložan dostupnosti. Kompatibilnost varira od generacije. Aplikacije su dostupne u App Storeu. Dostupnost naslova podložna je promjenama. Softver treće strane prodat je zasebno. 1. Zaslon je zaokružio uglove. Kada se dimenzonira kao pravokutnik, i Pad Mini 8,3-inčni ekran iznosi 8,3 inča. Stvarno gledano područje je manje. 2. Život baterije varira upotrebom i konfiguracijom. Pogledajte / Baterije za više informacija.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji

Obnovljen Apple iPad Mini Wi-Fi 64GB
  • Nedavno
Ocjena posjetitelja:

Obnovljen Apple iPad Mini Wi-Fi 64GB

Apple i Pad Apple i Pad Mini s mrežnom ekranom sa WiFijem : 7.9 "Apple i Pad s mrežnom ekranom A7 čip sa M7 Motion koprocesor Ugrađeni WiFi (802.11a / b / g / n) sa mimo podrškom.

KM 40.00
Obnovljen Apple iPad Mini 16GB WiFi samo prikaz
  • Nedavno
Ocjena posjetitelja:

Obnovljen Apple iPad Mini 16GB WiFi samo prikaz

* Ovaj predmet je obnovljen Novi Apple i Pad Mini sa WiFiom pruža vam sve karakteristike i Pada, ali u nešto manjem obliku Sa 7,9inčnim LEDpozadinskim zaslonom i A5 čipom, i Pad Mini isp

KM 0.67